• HP Colour Laser Paper

  HP Colour Laser Paper

 • HP All-In-One Printing Paper

  HP All-In-One Printing Paper

 • HP LaserJet Paper

  HP LaserJet Paper

 • HP Printing Paper

  HP Printing Paper

 • HP Home & Office Paper

  HP Home & Office Paper

 • HP Office Paper

  HP Office Paper

 • HP Copy Paper

  HP Copy Paper

Colour Laser

Colour Laser

HP Colour Laser Paper

A4/A3, 90/100/120/160/200/250/280/300 gr, 125/250/500 lap/cs.

All in one

All in one

HP All-In-One Printing Paper

A4, 80 gr, 500/250 lap/cs.

Kiváló minőségű univerzális másolópapír fénymásológépekhez, tintasugaras nyomtatókhoz és lézernyomtatókhoz, optimális a HP "all-in-one" nyomtatóihoz.
Különleges fehérségű és simaságú felülete igényes anyagok készítését teszi lehetővé. Felületkezelése selymes tapintást és optimális színes nyomatminőséget biztosít. Átlátszó és visszazárható a csomagolása.
Ideális faxoláshoz, másolatokhoz, szkenneléshez, üzleti nyomtatott anyagokhoz, levelekhez, színes szövegek és ábrák készítéséhez. ColorLok® felületkezelés az élénk színek, kontrasztos, telt nyomatok érdekében
Laserjet

Laserjet

HP LaserJet Paper

A4, 90gr, 500 lap/cs.

Sokoldalú, minőségi másolópapír, a HP LaserJet nyomtatók standard papírja. Extra simaságú és fehérségű papír a szöveg- és képkontraszt fokozásához. Opacitása kiváló a duplex nyomtatáshoz. Ideális prezentációkhoz, levelekhez, "direct mail"-hez, szóróanyagokhoz, reklámnyomtatványokhoz.
Printing

Printing

HP Printing Paper

A4/A3, 80gr, 500 lap/cs.

Kiváló minőségű univerzális másolópapír fénymásológépekhez, tintasugaras nyomtatókhoz és lézernyomtatókhoz. Kiemelkedő fehérsége és simasága révén alkalmas bármilyen minőségi dokumentum elkészítéséhez.
Az egyenletes lapképzés tiszta és éles nyomatminőséget eredményez minden berendezésen, speciális felületkezelésének köszönhetően ellenáll a festék elmázolódásának. Ideális mindenféle általános és üzleti nyomtatványokhoz, levelekhez, színes szövegekhez és ábrákhoz. ColorLok® felületkezelés az élénk színek, kontrasztos, telt nyomatok érdekében.
Home and Office

Home and Office

HP Home & Office Paper

A4, 80gr, 500 lap/cs.

Jó megoldás a kisebb irodai igények kielégítésére.
A ColorLok® technológia gyors száradást és ragyogó színeket eredményez. Kiforrott, értékes fénymásolópapír széles körű, mindennapos használatra. Elakadás mentesen futtatható minden inkjet nyomtatóban, fénymásolóban és faxgépen.
Ideális: másolatokhoz, tervezetekhez, faxokhoz, e-mail kinyomtatásához és emlékeztetőkhöz.
Office

Office

HP Office Paper

A4/A3, 80gr, 500 lap/cs.

Nagy teljesítményű fénymásolópapír mindennapos használatra, tömeges nyomtatáshoz és másoláshoz. Elakadás mentességet biztosít a kiváló merevsége révén, a nagy teljesítményű tintasugaras- és lézernyomtatókban is jól alkalmazható.
Kitűnő simasága tiszta és éles nyomatminőséget eredményez. ColorLok® felületkezelés az élénk színek, kontrasztos, telt nyomatok érdekében.
Copy

Copy

HP Copy Paper

A4/A3, 80 gr, 500 lap/cs.

Nagy mennyiségű másolási célra kifejlesztett másolópapír, sokoldalú, mindennapos használatra. Az ellenőrzött minőség garantálja az elakadás mentességet a nagy teljesítményű lézernyomtatókban és másolókban.
Ideális másolatokhoz, tervezetekhez, faxokhoz, e-mail kinyomtatásához és emlékeztetőkhöz. ColorLok® felületkezelés az élénk színek, kontrasztos, telt nyomatok érdekében.
 • kapcsolat
 • Apis Logistic Kft.
 • 1044 Budapest Óradna utca 5.
 • +36-1 / 288-5800
 • +36-1 / 288-5811
 • info@apis.hu
Copyright © Apis Logistic Kft. 2013 www.apis.hu